Fazantenhof, Natuur- en stiltecamping direct aan fiets- en wandelpaden

Adres en route

Karnemelksweg 1A
3739 LA Hollandsche Rading
GSM: 06 10 48 48 96
[email protected]

Vanuit het zuiden: via Utrecht richting Almere aanhouden tot afslag 32 Bilthoven-Maartensdijk links de A27 over, rechtsaf 5 km rechtdoor N417 via 2 rotondes, dan bij de stoplichten rechtsaf, over het spoor 2 km rechtdoor. Op de splitsing rechtsaf, na 350 meter links, achter de villa ligt de camping.

Vanuit het noorden: A27 richting Utrecht, afslag 33 Hilversum-Loosdrecht, bij de stoplichten links, onder het spoordoor via rotonde linksaf de N417= Utrechtseweg op, na 6 km bij stoplichten links, over het spoor 2 km rechtdoor. Op de splitsing rechtsaf, na 350 meter links af, achter de villa ligt de camping.

Vanuit het westen: via de N201 en zuidelijk om Hilversum heen of noordelijke ring om Utrecht  richting Loosdrecht/Utrecht aanhouden. Via N417 richting Maartensdijk- Hilversum overig zie boven.

Camping Fazantenhof

Uw interesse gewekt?


De Camping ligt aan het eind van een doodlopende weg. Het is een lang en smal stuk bosgrond. Wij verzoeken u de aanrijdtijd bij benadering te vermelden.
Voor trekkerstentjes is er altijd plaats.             

Let op: wij hebben geen pinautomaat

Afrekenen contant of via eigen app.

Reserveren = aanbetalen 1e nacht (min € 20,-)

Wandelen en/of Fietsen

Camping Fazantenhof fietskaart

De zeer gevarieerde omgeving waarin onze camping ligt nodigt uit tot wandel- en fiets- tochten met steeds een verrassende en unieke ervaring.

Bij de beheerder en in het infovak kunt u enkele geplastificeerde afdrukjes en kaarten verkrijgen die u op uw tocht mee kunt nemen. Wie zich voor vertrek even oriënteert op de omgevingskaart zal niet makkelijk verdwalen.

De boseigenaren om ons heen hebben wel ieder hun eigen voorwaarden met name mbt honden.
Voor de evenementen kalender neem een kijkje op:
www.uitopdeheuvelrug.nl
www.hollandsmidden.nl
www.bezoek-utrecht.nl
www.vvvamersfoort.nl

Boodschappen
3,5 km Maertensplein met Supermarkt, traiteur, drogist en primaire dorpswinkels.
5,5 km Buitenrand Loosdrecht met diverse winkels (ook gas) en supermarkt.