Our people

We hebben ieder jaar weer terugkomend en nieuw personeel. Mara, Tonnie en Bertil draaien al een jaar (of twee) mee, maar ook dit jaar hebben we weer nieuwe gezichten zoals Rachelle en Wilbert. Daarom willen we ons even voorstellen. Mocht u vragen hebben of kunnen we u ergens meehelpen? Laat het ons weten, zoals u kunt lezen zijn we van alle markten thuis.

Mara

Hoi ik ben Mara, en ik woon samen met mijn man, zoontje (2017) en dochter (2021) in Hilversum. Na het behalen van mijn opleiding als eerste-autotechnicus ben ik wezen reizen door Australië en Nieuw-Zeeland. Toen ik hiervan terugkwam ben ik van monteur doorgestroomd naar service adviseur en heb dit vele jaren met plezier gedaan. Na de geboorte van mijn zoontje merkte ik dat ik aan wat anders toe was. Ik hou van zingen, gitaarspelen, spelletjes (online en bord/kaart spellen), ben altijd wel creatief ergens mee bezig. Ik geef soms leiding aan de welpen in Baarn, fiets en wandel veel en hou van reizen. Ik ben halverwege juni 2020 begonnen bij Jan-Willem op de camping en ik kijk heel erg uit naar het komende seizoen. Ik wens u een fijn verblijf toe en als ik ergens mee kan helpen dan hoor ik dit graag.

Hoi, ik ben Tonnie, Na de studie CMV in Utrecht heb ik gewerkt als locatiemanager en productieleider bij festivals (o.a. Festival a/d Werf, Nederlands Film Festival). Daarna werkte ik 10 jaar in de consultancy (met name visie en strategie, leiderschap bij multinationals). Na een reis van 8 maanden door Azië, Australië en Nieuw zeeland besloot ik alsnog toneelschool te doen. Na het behalen van het diploma startte ik samen met mijn compagnon een theatergroep alwaar we ieder jaar festival na festival afreizen met onze straattheater-acts en performances. Naast die theatergroep werk ik als freelance eventmanager. Nu de festivals zijn afgelast loopt de zomer wat anders dan verwacht en heb ik mijn oorspronkelijke rol weer opgepakt in productionele sferen, waar ik Jan- Willem mag helpen met zijn camping. Ik vind het heel erg leuk om te doen! Onze theatergroep NatuurlijkFiguurlijk ga je deze zomer ook in ieder geval een keer tegenkomen op Natuurcamping Fazantenhof met een Franse Avond incl. live muziek.

Tonnie

Bertil

Even voorstellen, Bertil. 58 Jaar oud, levensgenieter, Bourgondiër, altijd positief, altijd lachen en de zon schijnt altijd bij mij ! Als 15 jarige ben ik de horeca in gegaan, snel opgegroeid in goede posities, chef kok, keuken manager, locatie manager en eigenaar geweest van 3 restaurants. Na de verplichte corona pauze in de horeca kwam ik erachter dat ik andere dingen wilde doen. Aangezien ik over 2 rechter handen beschik en ben opgegroeid met gastvrijheid en het verlenen van service, bleek de Fazantenhof een gouden combinatie. Als hobby heb ik een uitgebreide garage met een las apparaat, draaibank, houtbewerking machines, belachelijk veel gereedschap en een logisch denkvermogen om problemen op te lossen. Is er iets defect ? ik repareer het. Is er iets vaags aan de hand ? ik onderzoek het en vind een oplossing. Is er een probleem met uw kampeer verblijf, kom maar langs en ik zoek een oplossing. Wilt u een lekker recept voor op de barbecue, ik geef een gouden tip.

Mijn naam is Rachelle, ik ben 28 jaar. Ik kom werken op de camping en ik heb er erg veel zin in! Zelf houd ik ook van kamperen en heb ik een mooi busje waarmee ik graag op pad ben. Ik ben creatief en altijd wel met een projectje bezig, van schilderen en tekenen tot klussen en het liefst ben ik veel buiten.

Ik heb ervaring in het werken in de zorg de afgelopen jaren en daarvoor in de horeca, schoonmaak en decorbouw. Heel uiteenlopend dus.
Met een kampvuur en goed gezelschap maak je mij al gauw blij. Dat zal ik dus ook graag verzorgen voor de gasten op de camping. Tot dan!

Rachelle

Rachelle

Wilbert

Hierbij wil ik mijzelf voorstellen. Ik ben Wilbert en ik ben 37 jaar oud. Ik ben getrouwd en wij hebben 2 leuke kinderen. Ik vind het erg fijn om met mooi weer de racefiets te pakken en lekker een stuk te gaan fietsen. Sinds kort heb ik een leuke nieuwe hobby erbij en dat is een zoetwater aquarium. Erg leuk om dit te ontdekken, zo’n klein stukje natuur in huis. Zelf vind ik het erg fijn om te reizen en kamperen, doe dit al van kleins af aan. Na op verschillende werkplekken in de zorg en horeca te hebben gewerkt kijk ik er erg naar uit om de gasten op de Fazantenhof een leuke tijd te geven en hoop dat ik jullie kan helpen bij een lekkere vakantie.