Ons personeel

We hebben ieder jaar weer terugkomend en nieuw personeel. Mara en Wilbert draaien al een jaar (of twee, drie) mee, maar ook dit jaar hebben we weer nieuwe gezichten zoals …… Daarom willen we ons even voorstellen. Mocht u vragen hebben of kunnen we u ergens meehelpen? Laat het ons weten, zoals u kunt lezen zijn we van alle markten thuis.

Mara

Hoi ik ben Mara, en ik woon samen met mijn man, zoontje (2017) en dochter (2021) in Hilversum. Na het behalen van mijn opleiding als eerste-autotechnicus ben ik wezen reizen door Australië en Nieuw-Zeeland. Toen ik hiervan terugkwam ben ik van monteur doorgestroomd naar service adviseur en heb dit vele jaren met plezier gedaan. Na de geboorte van mijn zoontje merkte ik dat ik aan wat anders toe was. Ik hou van zingen, gitaarspelen, spelletjes (online en bord/kaart spellen), ben altijd wel creatief ergens mee bezig. Ik geef soms leiding aan de welpen in Baarn, fiets en wandel veel en hou van reizen. Ik ben halverwege juni 2020 begonnen bij Jan-Willem op de camping en ik kijk heel erg uit naar het komende seizoen. Ik wens u een fijn verblijf toe en als ik ergens mee kan helpen dan hoor ik dit graag.

Wilbert

Hierbij wil ik mijzelf voorstellen. Ik ben Wilbert en ik ben 37 jaar oud. Ik ben getrouwd en wij hebben 2 leuke kinderen. Ik vind het erg fijn om met mooi weer de racefiets te pakken en lekker een stuk te gaan fietsen. Sinds kort heb ik een leuke nieuwe hobby erbij en dat is een zoetwater aquarium. Erg leuk om dit te ontdekken, zo’n klein stukje natuur in huis. Zelf vind ik het erg fijn om te reizen en kamperen, doe dit al van kleins af aan. Na op verschillende werkplekken in de zorg en horeca te hebben gewerkt kijk ik er erg naar uit om de gasten op de Fazantenhof een leuke tijd te geven en hoop dat ik jullie kan helpen bij een lekkere vakantie.