Welkom op de Natuurcamping in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug.

Welkom op natuurcamping Fazantenhof

 

Geopend van half maart t/m eind oktober

Centraal gelegen in het ♥ van Nederland, verscholen in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug, tussen de dorpskernen van Hollandsche Rading en Lage Vuursche, ligt onze camping in zacht glooiend natuurlandschap. Op de grens van de provincies Noord-Holland en Utrecht, aan de grens met het Goois Natuurreservaat, de Stichtse Vecht, de Loosdrechtse Plassen en het Eemland, ligt onze camping midden in de natuur.

Kamperen onder de bomen, wakker worden bij het gefluit van verschillende vogeltjes en heerlijk in het zonnetje zitten wanneer deze het terrein verwarmt. Verzekerd van weinig overlast door slecht mobiel bereik en door de ligging aan het eind van verharde wegen, is de camping ideaal voor de mensen die van rust houden. Terug naar de natuur, zonder drukke stadsgeluiden.

We zijn ideaal gelegen voor de actieve recreant die van wandelen en fietsen houdt. Direct langs de camping lopen meerdere gemarkeerde routes voor uitgebreide wandel- en fietstochten. Voor suggesties met betrekking tot wandelen, fietsen en andere activiteiten verwijzen wij u naar de omgevingspagina of haalt u bij de receptie een gelamineerde fiets- of wandelroute op.
Voor gezinnen met kleine kinderen is onze camping ook zeer geschikt, voornamelijk rondom het middenterrein met de zandbak, schommels en trampoline. Op het autoluwe terrein is het veilig spelen voor de kleinen. Ervaring heeft geleerd dat kinderen tot ca. 10 jaar zich prima vermaken gedurende hun verblijf.

Midden op het terrein bij het sanitairgebouw staat een prieel, dit prieel is bedoeld om tentkampeerders onderdak te bieden als het regent, maar natuurlijk is het prieel voor iedereen toegankelijk. Naast het prieel hebben we twee jeu de boules banen liggen en een tafeltennistafel staan. U kunt gebruik maken van de mogelijkheid te barbecueën op onze stenen BBQ, of een vuurtje te stoken in de vuurplek voor het prieel. Kijk hier voor alle faciliteiten die wij bieden.

Het terrein is bijna 2 hectare groot en heeft langs de zijkanten 60 plaatsen voor caravans of campers en midden op het terrein 25 plaatsen voor grote of kleine tenten om gedurende het seizoen recreatief te kamperen. Achterop het terrein zijn een aantal plaatsen bestemd voor groepsboekingen.

Op bijna alle caravan plaatsen is het mogelijkheid u aan te sluiten op elektra (10 ampère/eurostekker). Sinds 2021 hebben we ook comfort plaatsen met wateraansluiting en grijswater afvoer EN hebben we meerdere tentplekken die we kunnen voorzien van stroom (6 ampère/eurostekker).

Op de camping zijn geen faciliteiten voor permanent verblijf of enige andere woonvorm. Ook nieuwe stacaravans kunnen wij helaas niet plaatsen.

Reserveer nu uw unieke plekje in het bos, dan kunnen wij u hopelijk binnenkort verwelkomen.

Vriendelijke Groeten, Team Fazantenhof