Seizoensplaatsen

silverbullet caravan

Wilt u graag het hele seizoen komen genieten op onze Camping? Dat kan op een van onze seizoensplaatsen. Dan kunt u er lekker tussen uit gaan wanneer u maar wilt. Wij hebben ongeveer 30 seizoensplaatsen voor caravans of campers, een aantal seizoensplaatsen voor tenten en 2 deeltijdplaatsen.

Iedere winter krijgen de seizoensgasten van het vorige seizoen de keuze of zij volgend seizoen weer terug willen komen. Mocht er iemand vertrekken, wordt deze plaats aangeboden aan de eerstvolgende op de wachtlijst. Wij zullen dan contact opnemen of er nog steeds interesse is en vragen een keer langs te komen om de desbetreffende plaats te bezichtigen.

U kunt een seizoensplaats niet online boeken omdat wij u graag persoonlijk ontmoeten en adviseren zodat u de juiste keuze kunt maken. Neem voor meer informatie contact op met de beheerder 06-10484896 of mail naar info@campingfazantenhof.nl.

Wij hebben nog DRIE seizoensplaatsen beschikbaar

Bijna alle seizoensplaatsen voor 2023 zijn uitverkocht, bijna, want we hebben nog DRIE seizoensplaatsen over.

  1. Eén grote tent seizoensplaats. Deze is geschikt voor een (extra) grote tent, of eventueel een langwerpige vouwwagen.
  2. Eén comfort seizoensplaats naast de Speeltuin. Deze is geschikt voor een caravan of camper. Deze plaats is erg geschikt voor een familie met kinderen.
  3. Eén comfort seizoensplaats achterop het terrein. Deze is geschikt voor een caravan of camper.

Tevens hebben wij nog een aantal deeltijdplaatsen beschikbaar voor het tweede deel van het seizoen. Dat is vanaf 1 juli tot en met 31 oktober. Wij hebben 1 comfortplaats beschikbaar en 1 grote tentplaats.
Bij interesse kunt u ons het beste mailen. De seizoensplaats wordt pas aan u gegeund na een persoonlijke kennismaking hier op de camping, dus wees er snel bij en maak een afspraak om te komen kijken.

 ——————————————————————————————

Onze wachtlijst voor seizoensplaatsen voor 2024 staat echter al volledig vol met mensen die interesse hebben in een plaats bij ons op de camping. Zodoende kunnen wij u dus niet verder helpen, probeert u het anders volgend jaar nog eens, wellicht dat er dan wel mogelijkheden zijn.

 Wel hebben we nog voldoende plaatsen voor kort kampeerders, met caravans of tenten, voor een enkele dag of een week, maar we kunnen helaas niemand meer faciliteren voor een periode langer dan 4 weken.

Bugreporter

Bugreporter