Extra’s

Om uw verblijf nog aangenamer te maken zijn er een aantal extra mogelijkheden, zodoende staan hieronder een aantal suggesties voor u. Op deze pagina kunt u diverse extra’s regelen die het vakantiegevoel hopelijk zullen versterken.

de echte bakker

De Hut van Ome Jan

Heeft u een avond geen zin om te koken ? Dat komt mooi uit, want wij hebben sinds april een foodtruck bij ons op de camping staan. Gemakkelijk online bestellen en betalen vanuit je luie stoel en gelijk ophalen bij de foodtruck tegenover de speeltuin. Kijk op https://www.dehutvanomejan.nl/ voor meer informatie en het menu. Wekelijks geopend op vrijdag, zaterdag, extra geopend met feestdagen en in het hoogseizoen.

mountainbike verhuur

Mountainbike Lage Vuursche

Wil je mountainbiken op de prachtige routes rondom Lage Vuursche, maar heb je zelf geen mountainbike?
Vanaf dit jaar werken wij samen met MTB verhuur Hollandsche Rading. De fietsen die wij verhuren zijn van het merk Cannondale. Dit merk is van een zeer goede kwaliteit en heeft fijne rijeigenschappen. Vanaf onze locatie in Hollandsche Rading is het 10 a 15 min fietsen naar de MTB-parcours in Lage Vuursche, een mooi stukje om lekker warm te fietsen voordat u de trails opgaat
OOK verhuren wij toerfietsen, eventueel met fietstas of kinderzitje.

de echte bakker

Vers brood van De Echte Bakker

Vers brood, broodjes, hartigheden en gebak zijn te bestellen via de Echte Bakker, deze worden iedere vrijdag & zaterdag ochtend dan VERS op de camping bezorgd.
  1. Maak een account aan
  2. Noteer bij uw naam: Camping Fazantenhof
  3. Bij uw telefoonnummer moet het landnummer (+31) erbij
  4. Kies afhalen
  5. Selecteer de juiste datum
  6. Betaal direct via IDEAL

Uw bestelling ligt rond 9 uur voor u klaar op de tafel bij de receptie