Ons Personeel

Het seizoen van 2021 hebben we Tonnie in dienst als ZZP-er,  Mara is met Zwangerschapsverlof en zien we hopelijk ergens in Juli weer eens terug. Als nieuwelingen hebben we Nina en Eva die ons team komen versterken.

Hoi ik ben Mara, en ik woon samen met mijn man en zoonje (2017) in Hilversum. Na het behalen van mijn opleiding als eerste-autotechnicus ben ik wezen reizen door Australië en Nieuw-Zeeland. Toen ik hiervan terug kwam ben ik van monteur doorgestroomd naar service adviseur en heb dit vele jaren met plezier gedaan. Na de geboorte van mijn zoontje merkte ik dat ik aan wat anders toe was. Ik hou van zingen, gitaarspelen, spelletjes (online en bord/kaart spellen), ben altijd wel creatief ergens mee bezig. Ik geef soms leiding aan de welpen in Baarn, fiets en wandel veel en hou van reizen. Ik ben halverwege juni 2020 begonnen bij Jan-Willem op de camping en ik kijk heel erg uit naar het komende seizoen. Ik wens u een fijn verblijf toe en als ik ergens mee kan helpen dan hoor ik dit graag.
Hoi, ik ben Tonnie, Na de studie CMV in Utrecht heb ik gewerkt als locatiemanager en productieleider bij festivals (o.a. Festival a/d Werf, Nederlands Film Festival). Daarna werkte ik 10 jaar in de consultancy (met name visie en strategie, leiderschap bij multinationals). Na een reis van 8 maanden door Azië, Australië en Nieuw zeeland besloot ik alsnog toneelschool te doen. Na het behalen van het diploma startte ik samen met mijn compagnon een theatergroep alwaar we ieder jaar festival na festival afreizen met onze straattheater-acts en performances. Naast die theatergroep werk ik als freelance eventmanager. Nu de festivals zijn afgelast loopt de zomer wat anders dan verwacht en heb ik mijn oorspronkelijke rol weer opgepakt in productionele sferen, waar ik Jan- Willem mag helpen met zijn camping. Ik vind het heel erg leuk om te doen! Onze theatergroep NatuurlijkFiguurlijk ga je deze zomer ook in ieder geval een keer tegenkomen op Natuurcamping Fazantenhof met een Franse Avond incl. live muziek.
Hallo, ik ben Eva. Als kind heb ik zowel van mijn ouders als van scouting de liefde voor kamperen meegekregen. Daarmee werden ook mijn liefde voor de natuur, avontuur en het buiten zijn geboren. Het avontuur bracht me naar de bergen, waar ik 12 jaar heb gewoond en waar ik zodra het kon aan het skiën, Alpine-, ijs- en rotsklimmen was. Daarnaast werkte ik als reisleider, als veldwerker of in een buitensportwinkel in veel verschillende landen. Sinds 8 jaar ben ik weer terug op Nederlandse bodem en woon ik in het mooie Amersfoortse. Omdat mijn vriend naast het strand woont wissel ik het mountainbiken en het wandelen in de bossen af met de duinen en zee. De klimsport heb ik voorlopig achter me gelaten. Naast buiten zijn belicht ik ook een andere kant van het leven. Ik werk als vrijwilliger met dementerende ouderen en ben ik assistent op een trainingscentrum voor zelfontplooiing. 2021 is het eerste jaar dat ik op de Fazantenhof werk. Ik kijk er naar uit om samen met het team jullie een fantastisch verblijf te bezorgen. Tot snel!
Even voorstellen, Bertil. 58 Jaar oud, levensgenieter, Bourgondiër, altijd positief, altijd lachen en de zon schijnt altijd bij mij ! Als 15 jarige ben ik de horeca in gegaan, snel opgegroeid in goede posities, chef kok, keuken manager, locatie manager en eigenaar geweest van 3 restaurants. Na de verplichte corona pauze in de horeca kwam ik erachter dat ik andere dingen wilde doen. Aangezien ik over 2 rechter handen beschik en ben opgegroeid met gastvrijheid en het verlenen van service, bleek de Fazantenhof een gouden combinatie. Als hobby heb ik een uitgebreide garage met een las apparaat, draaibank, houtbewerking machines, belachelijk veel gereedschap en een logisch denkvermogen om problemen op te lossen. Is er iets defect ? ik repareer het. Is er iets vaags aan de hand ? ik onderzoek het en vind een oplossing. Is er een probleem met uw kampeer verblijf, kom maar langs en ik zoek een oplossing. Wilt u een lekker recept voor op de barbecue, ik geef een gouden tip.
RESERVEER NU