Camping Fazantenhof trotse sponsor van Tennisvereniging Rijnhuyse!

Op 4 oktober 2023 is Camping Fazantenhof met trots de nieuwe sponsor geworden van Tennisvereniging Rijnhuyse, dé tennisclub van Nieuwegein. Deze samenwerking symboliseert de gezamenlijke passie voor sport en gemeenschapszin tussen de camping en de tennisvereniging.

Onze eigenaar, Jan-Willem Stoorvogel, die tevens een fervent lid is van de tennisvereniging, is verheugd om deze nieuwe samenwerking aan te gaan. Jan-Willem zal baan drie sponsoren, waarmee we hopen bij te dragen aan de groei en het succes van de tennisvereniging. Dit partnerschap biedt ook een geweldige gelegenheid voor Camping Fazantenhof om de prachtige natuur en rustige omgeving van onze camping te delen met de leden en bezoekers van Tennisvereniging Rijnhuyse.

Wij zijn dankbaar voor de warme ontvangst en de mogelijkheid om de lokale sportgemeenschap te ondersteunen. We kijken uit naar een vruchtbare samenwerking en vele sportieve successen samen!

Ben je ook geïnteresseerd in het ondersteunen van Tennisvereniging Rijnhuyse, financieel of in natura, neem dan contact op met de sponsorcommissie via Sponsorcommissie@rijnhuyse.nl of spreek een van de leden aan op de baan.

Volg ons op

0 reacties