Boek nu jouw betoverende verblijf in ‘Het Thuisland’ op onze camping

Op Camping Fazantenhof streven we ernaar om onze gasten een bijzondere en gedenkwaardige ervaring te bieden. We zijn dan ook verheugd om een nieuwe aanwinst te introduceren: de magische yurt ‘Het Thuisland’.

Deze yurt is meer dan een eenvoudige tent. Het is een toevluchtsoord van vrede en betovering, een ontsnapping aan de drukte van het alledaagse leven.

In ‘Het Thuisland’ doen we ons best om de oude Mongoolse tradities te eren, terwijl we tegelijkertijd een comfortabele accommodatie bieden voor avontuurlijke gasten zoals jij. Zodra je de yurt binnenstapt, word je omgeven door een gevoel van rust en harmonie. Het interieur is luxueus ingericht met een kingsize bed (180×210), verfraaid met zijden dekens en kleurrijke kussens. De yurt biedt ruimte aan 2 personen, met de mogelijkheid tot een extra slaapplek.

Wat ‘Het Thuisland’ zo bijzonder maakt, is de verbinding die het maakt met de prachtige natuur om ons heen. ’s Nachts kun je de sterren tellen door het dakraam vanuit je bed. En ’s ochtends word je wakker met het geluid van ritselende bladeren en vogelgezang.

Ben je klaar om de magie van de yurt te ervaren? Boek dan jouw overnachting in deze Mongoolse yurt direct via onze website.

Of neem contact met ons op via 06-40941236. Je kunt ook een e-mail sturen naar info@hetthuisland.nl om dit avontuur vast te leggen.

We kunnen niet wachten om je te verwelkomen in ‘Het Thuisland’, waar avontuur en betovering samenkomen.

Volg ons op

0 reacties