Natuurborrel en Veiling voor de Voedselbank

Op Camping Fazantenhof hebben we iets speciaals voor jullie in petto: een sfeervolle natuurborrel en veiling om de Voedselbank Gooi & Omstreken te ondersteunen. Samen kunnen we een verschil maken en gezinnen in nood helpen. Dus haal je beste biedingen tevoorschijn, geniet van heerlijke hapjes en draag bij aan dit goede doel!

Op een prachtige avond organiseren we deze bijzondere inzamelingsactie. Studenten Nina en Jasmijn, vol enthousiasme en toewijding, hebben de natuurborrel tot in de puntjes georganiseerd. Verwacht heerlijke drankjes en smakelijke hapjes om je smaakpapillen te verwennen. Maar dat is niet alles! Tijdens de borrel hebben we ook een veiling gepland, met prachtige items die door lokale ondernemers beschikbaar zijn gesteld.

De opbrengsten van deze avond gaan rechtstreeks naar de Voedselbank Gooi & Omstreken, die momenteel 548 gezinnen, oftewel 1500 mensen, ondersteunt. We willen helpen om het groente- en fruittekort aan te vullen, aangezien supermarkten steeds minder voedsel doneren. Samen kunnen we ervoor zorgen dat gezinnen toegang hebben tot gezonde voeding.

Noteer deze datum in je agenda: Op maandag 22 mei begint de natuurborrel om 18.00 uur en eindigt rond 20.00 uur. Voor slechts €10,- kun je deelnemen aan deze bijzondere avond en tegelijkertijd het goede doel steunen. We verwelkomen je graag op Camping Fazantenhof, gelegen aan de Karnemelksweg 1a in Hollandsche Rading.

Meld je aan door een e-mail te sturen naar nina.boorsma@student.hu.nl.

Voor meer informatie of om een donatie te doen, kun je terecht op onze website.

Laten we samenkomen en genieten van een gezellige avond vol samenhorigheid op Camping Fazantenhof. Kom naar onze natuurborrel en veiling, smul van heerlijke hapjes en bied op prachtige items. Laten we samen de Voedselbank steunen en een positieve impact maken op de levens van gezinnen in nood.

natuurborrel voedselbank

Volg ons op

0 reacties