Studenten Halen €1.325 op voor Voedselbank bij Natuurborrel op Onze Camping

Twee toegewijde studenten van de Hogeschool Utrecht, Nina en Jasmijn, hebben met trots een succesvolle inzamelingsactie georganiseerd op onze camping. Ze hebben een gezellige borrel met hapjes en een veiling in de prachtige natuur van onze locatie opgezet. Met hun inzet en enthousiasme hebben ze maar liefst 1.325 euro opgehaald voor de Voedselbank Gooi en Omstreken.

Het evenement werd met open armen ontvangen door onze campinggasten en andere bezoekers. Meer dan 35 mensen waren aanwezig bij de borrel en de veiling. Ondernemers uit de regio toonden hun solidariteit door prachtige items te doneren voor de veiling. De gasten waren gul in hun biedingen, wat bijdroeg aan het indrukwekkende bedrag dat Nina en Jasmijn hebben opgehaald. De studenten hadden gehoopt op een succes, maar de uiteindelijke opbrengst overtrof hun verwachtingen.

Nina en Jasmijn wilden met hun inzamelingsactie niet alleen geld ophalen, maar ook bewustzijn creëren over de armoede in onze samenleving. “Ik had me er eigenlijk nooit in verdiept, maar na dit project besef ik hoeveel mensen in armoede leven. We hopen dat door erover te praten en actie te ondernemen, we de schaamte rond armoede kunnen verminderen. Niemand hoeft zich te schamen voor armoede,” legt Nina uit. Bron: nhnieuws.nl

Wij van Camping Fazantenhof zijn ontzettend trots op wat Nina en Jasmijn hebben bereikt. Hun initiatief heeft niet alleen een belangrijke bijdrage geleverd aan de Voedselbank, maar heeft ook een gevoel van gemeenschap en solidariteit onder onze gasten aangewakkerd. We kijken uit naar meer van dergelijke inspirerende evenementen op onze camping.

Volg ons op

0 reacties