IEDEREEN BEDANKT !

Aan alles komt een einde en zo ook aan ons seizoen van 2020. Wat een bijzonder kampeer jaar was dit. Toen de regering in april met de regel kwam dat de sanitair gebouwen dicht moesten blijven, hield ik me hart vast. Voor mij als nieuwe beheerder was dit het eerste jaar en dan kregen we dit. Vele voorjaarskampeerders bleven thuis in afwachting van wat er dan wél mocht, maar er kwamen ook kampeerders met een oplossing. Er werden extra tenten neergezet voor de chemische toiletten, gasten die kampeerde met een tent namen een porta potti mee. Deze creatieve oplossingen werden doorverteld en er kwamen steeds meer mensen naar de camping.

Gasten vroegen of ze met koningsdag mochten komen en ik verwelkomde iedereen. Zolang er aan de regels van het RIVM werd voldaan natuurlijk! Ook het weekend van Hemelvaart en Pinksteren mocht ik vele gasten verwelkomen op de camping.

Toen 15 juni toiletgebouwen open gingen werd het voor meerdere gasten weer interessant om te kamperen en de reserveringen stroomde binnen. Het advies was gegeven in eigen land te blijven en vele verzekerde zich direct van een plaats. Alle plekken die er tussen de reserveringen in zaten werden wel weer gevuld door mensen die door Nederland heen gingen trekken. ‘Zo lang we maar even weg zijn.’

Kortom we zaten vol. In september werd het wat rustiger, vooral minder tent kampeerders. Maar dit kwam duidelijk door het weer, want toen het wat mooier weer werd in oktober begon het langzaam weer wat aan te trekken en hebben we het seizoen mooi mogen afsluiten.

Ik wil iedereen bedanken voor dit prachtige seizoen en hopelijk zien we jullie terug in 2021 en maken we ook van dat jaar weer een mooi seizoen.

Namens mijn medewerkers en mijzelf wil ik een ieder die heeft meegewerkt om dit seizoen tot een geslaagd seizoen te maken hartelijk danken en hoop u in het nieuwe seizoen weer tot mijn gasten te mogen rekenen !

Met vriendelijke groeten,

Jan-Willem Stoorvogel

Beheerder Natuurcamping Fazantenhof 2.0 & Team Fazantenhof

Volg ons op

0 reacties