Informatie over het uitstel van het kampeerseizoen wegens het Corona Virus

Maandagavond 23 maart heeft het kabinet de preventieve maatregelen rondom het Coronavirus nog verder aangescherpt. Deze maatregelen gelden voorlopig tot 6 april 2020 en sommige tot zelfs 1 juni.

https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2020/03/23/aangescherpte-maatregelen-om-het-coronavirus-onder-controle-te-krijgen

In verband met de maatregelen om het rondwarende coronavirus te bestrijden en uitbreiding te voorkomen gaat de feestelijke seizoensopening totaal NIET door. Het kampeerseizoen zal officieel later beginnen, mits de regering dit dan toelaat. We zijn in nauw contact met gemeente de bilt, om te overleggen welke maatregelen we moeten nemen om voor iedereen een bezoek aan de camping ook veilig te houden. Denk hierbij aan het houden van 1,5 meter afstand, met name in de toiletgebouwen.

https://www.debilt.nl/coronavirus-1/vakantieparken-parken-en-campings

De feestelijke opening van het seizoen op 11 april zal helaas komen te vervallen. Het kampeerseizoen zal officieel pas open gaan op maandag 6 april 2020, als de beperkingen dan zijn aangepast of opgeheven. U bent vanaf 28 maart wel welkom om uw caravan, kamper of tent te komen plaatsten, dan wel schoonmaken of inrichten, maar nog niet om te overnachten.

Wij hopen op een ieders begrip en zodra we meer nieuws hebben zullen we u nader berichten. Vooral een goede gezondheid toegewenst en zorg goed voor elkaar.

Vriendelijke Groeten, Jan-Willem Stoorvogel

covid 19

Volg ons op

0 reacties