Kerstwens & Opvolging

Beste en zeer gewaardeerde campinggasten,

Na mijn terugkeer eind vorige eeuw ūüėä en een tijdlang moeder te hebben ondersteund heb ik uiteindelijk na 10 jaren zelfstandig te hebben mogen werken de camping dit jaar verworven. Moderne technieken en communicatiemogelijkheden zijn mij evenwel boven vermogen gegroeid en dus is het nu tijd u van de overgang naar de volgende generatie in kennis te stellen.   

Mijn zoon neemt het dagelijks beheer van mij over. Hij zal mogelijk een aantal dingen naar eigen inzicht iets anders doen maar het kamperen in de natuur zal bij ons, ook onder zijn leiding, zeker niet verdwijnen.                                                                    

Jan WIllem

Met plezier stel ik hem aan u voor: Jan-Willem, 38 jaar en dienstverlener in hart en nieren. 

Met zowel een horeca als ICT opleiding denkt hij u ‚Äúmodern‚ÄĚ van dienst te kunnen zijn. Een eerste stap daarin is de implementatie van een reserverings- en administratiesysteem. Via de vernieuwde website zal het mogelijk worden om online te boeken. Reeds gemaakte reserveringen en bestaande plaats-houders worden door ons ingevoerd. Waar nodig is een overgangsregeling bespreekbaar met hem.

Zelf houd ik mijn stek op nr. 12 en ondersteun vooralsnog waar nodig. Op mijn terrasje onder de parasol hoor ik graag van u hoe u de overgang ervaart. Grotere plannen staan op stapel, daarin worden uw suggesties graag meegenomen.

Wij wensen U prettige feestdagen en een gezond 2020 met vertrouwen op een goed en gezellig kampeerseizoen.

Vriendelijke groeten van Carmen & Jan Willem

jan willem stoorvogel

Volg ons op

0 reacties