Sanitair gebouwen gesloten !

Op last van de veiligheidsregio Utrecht en gemeente De Bilt zijn onze gemeenschappelijke toilet en douchevoorzieningen op de camping gesloten. Deze maatregel loopt tot 28 april, maar kan worden verlengt. De stortputten en watertappunten aan de buitenkant van de gebouwen mogen wel gebruikt worden. Een ieder die dus een eigen chemisch toilet heeft is van harte welkom naar de camping te komen, we zijn open, maar onze sanitair gebouwen dus niet.

Heeft u in deze periode een kampeerplaats geboekt, dan nemen wij persoonlijk contact met u op. Indien u het niet erg vind om enkel gebruik te maken van uw eigen chemisch toilet, dan bent u van harte welkom. Wilt u toch afzien van uw bezoek, dan mag u mag kosteloos omboeken naar aan later tijdstip dit seizoen.

Gasten die wel op bezoek komen dienen alle richtlijnen van het RIVM in acht te nemen en voldoende afstand te bewaren naar andere gasten.

Voor alle vragen rondom uw kampeervakantie en het coronavirus, bekijk hier het laatste nieuws op onze eigen website, of kijkt u op de website van gemeente de Bilt, of op de website van de rijksoverheid.

Blijf gezond en pas een beetje op elkaar, dan komen we samen door deze coronacrisis heen en kunnen we straks weer gaan genieten van het kamperen bij Natuurcamping Fazantenhof ! 

gemeente de bilt

Volg ons op

0 reacties